close
Kääntäjä Google
Johannes M
2021-10-04
Upea juliste, hyvä hinta ja nopea toimitus.
Kääntäjä Google
Cristina D
2021-10-01
Erittäin hyvä laatu ja nopea toimitus
Sally E
2021-09-29
Erinomainen palvelu, joka vastasi nopeasti, kun saimme rikkoutuneen kehyksen. Saimme uuden kehyksen muutaman päivän kuluttua, joten kaikki sujui lopulta. Kiitos Marie. Jatka samaan malliin!

Suunnittele oma persoonallinen karttataulu

Meillä kaikilla on sydämissämme jokin paikka, jota ajattelemme lämmöllä. Paikka, joka on täynnä kauniita muistoja ja jonne tulee mielessä unelmoitua tuon tuostakin. Suunnittele oma karttasi juuri tästä paikasta ja anna tämän kartan muistuttaa sinua päivittäin rakkaasta muistostasi. Tee oma karttasi intuitiivisella suunnittelutyökalullamme, jolla voit itse zoomata näkymää lähemmäksi ja kauemmaksi, saaden esille kaikki maailman kolkat, kunnes löydät tuon sinulle tärkeimmän paikan. Ehkäpä sinua kiinnostaa kartta kylästä jossa synnyit, kaupungista jossa kasvoit, tai paikasta jossa menit naimisiin elämäsi rakkauden kanssa. Valitse omasi lukuisten eri väriteemojen ja layoutien joukosta, löytääksesi juuri sinun karttaasi sopivimman vaihtoehdon. Tee oma persoonallinen taulusi kartalla, joka kertoo juuri sinun historiastasi.

Persoonalliset taulumme kartoilla painatetaan korkealaatuiselle taidepaperille, jota käytetään myös perinteisten taideteosten jäljentämiseen. Näin ollen karttasi tulee pysymään hyvänä vuosikausien ajan. Tarjoamme myös eksklusiivisia käsintehtyjä, hiottuja puukehyksiä pelkistetyn puhtailla linjoilla ja satiinisella viimeistelyllä. Kehyksiä on saatavilla mustana tai valkoisena ja ne toimitetaan esijännitettyinä ja ripustusvalmiina.

Kuinka se toimii?

Suunnittele taulusi

Valitse taululle design. Saatavilla on useita vaihtoehtoja.

Personoi

Tee taulustasi persoonallinen

Hyödynnä interaktiivinen esikatselu

Näet aina etukäteen tarkan näkymän siitä, miltä valmis taulusi tulee näyttämään

Tilaa

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 2 työpäivän sisällä.

Suunnittele nyt