close
Kääntäjä Google
Richard G
2022-09-29
Tein valtavan virheen syöttäessäni väärän hääpäivämäärän ja asiakaspalvelu auttoi minua muuttamaan sen 20 minuutissa. Pelastit minut todella tällä kertaa! Kiitos paljon hyvästä tuestanne ja ensiluokkaisesta julisteesta.
Kääntäjä Google
Marisol D
2022-09-28
Painettu hyvälle paperille, ei tunnu halvalta kuin monet muut
Lillian S
2022-09-27
Kehykset ovat aivan liian kalliita, mutta muuten erittäin tyytyväisiä julisteisiini. Toimitus on täysin kunnossa.

Suunnittele oma persoonallinen karttataulu

Meillä kaikilla on sydämissämme jokin paikka, jota ajattelemme lämmöllä. Paikka, joka on täynnä kauniita muistoja ja jonne tulee mielessä unelmoitua tuon tuostakin. Suunnittele oma karttasi juuri tästä paikasta ja anna tämän kartan muistuttaa sinua päivittäin rakkaasta muistostasi. Tee oma karttasi intuitiivisella suunnittelutyökalullamme, jolla voit itse zoomata näkymää lähemmäksi ja kauemmaksi, saaden esille kaikki maailman kolkat, kunnes löydät tuon sinulle tärkeimmän paikan. Ehkäpä sinua kiinnostaa kartta kylästä jossa synnyit, kaupungista jossa kasvoit, tai paikasta jossa menit naimisiin elämäsi rakkauden kanssa. Valitse omasi lukuisten eri väriteemojen ja layoutien joukosta, löytääksesi juuri sinun karttaasi sopivimman vaihtoehdon. Tee oma persoonallinen taulusi kartalla, joka kertoo juuri sinun historiastasi.

Persoonalliset taulumme kartoilla painatetaan korkealaatuiselle taidepaperille, jota käytetään myös perinteisten taideteosten jäljentämiseen. Näin ollen karttasi tulee pysymään hyvänä vuosikausien ajan. Tarjoamme myös eksklusiivisia käsintehtyjä, hiottuja puukehyksiä pelkistetyn puhtailla linjoilla ja satiinisella viimeistelyllä. Kehyksiä on saatavilla mustana tai valkoisena ja ne toimitetaan esijännitettyinä ja ripustusvalmiina.

Kuinka se toimii?

Suunnittele taulusi

Valitse taululle design. Saatavilla on useita vaihtoehtoja.

Personoi

Tee taulustasi persoonallinen

Hyödynnä interaktiivinen esikatselu

Näet aina etukäteen tarkan näkymän siitä, miltä valmis taulusi tulee näyttämään

Tilaa

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 2 työpäivän sisällä.

Lahjakortti

Lahjakortti on todella hyvä lahjaidea niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea.
Suunnittele nyt arrow_forward
Suunnittele nyt