close
Kääntäjä Google
Johannes M
2021-10-04
Upea juliste, hyvä hinta ja nopea toimitus.
Kääntäjä Google
Cristina D
2021-10-01
Erittäin hyvä laatu ja nopea toimitus
Sally E
2021-09-29
Erinomainen palvelu, joka vastasi nopeasti, kun saimme rikkoutuneen kehyksen. Saimme uuden kehyksen muutaman päivän kuluttua, joten kaikki sujui lopulta. Kiitos Marie. Jatka samaan malliin!

Suunnittele oma persoonallinen tähtikartta

Ikuista parhaat muistosi jostakin elämäsi tähtihetkestä taideteokseen, joka näyttää, kuinka kaunis ja taianomainen yötaivas oli juuri tuona ajankohtana. Valitse kyseisen ajankohdan tapahtumapaikka ja päivämäärä, ja tähtikartta latautuu suoraan tietokoneesi näytölle. Saamme kuvamme alansa johtavilta tähtitieteilijöiltä ja tutkijoilta, taataksemme taideteoksesi tähtikartan pitävän tieteellisesti paikkansa.

Tähtikartta-taulu täyttää kaikki vaatimukset sinulle, joka etsit uniikkia, tyylikästä ja eksklusiivista lahjaa, joka on kaiken lisäksi persoonallinen. Sopii hyvin annettavaksi lahjana lähestulkoon kaikissa tilaisuuksissa. Käytä tähtikartta-taulua vaikkapa häissä hieman erilaisena vieraskirjana, ja anna häävieraiden kirjoittaa viestinsä hääparille suoraan tauluun. Tähtikartta-taulun voi nimittäin mainiosti valmistaa myös etukäteen. Tämä onnistuu ilmoittamalla taulun suunnitteluvaiheessa tulevaisuuteen sijoittuvan ajankohdan.

Valitse omasi useiden eri designien ja väriyhdistelmien väliltä, saadaksesi oman kotisi sisustukseen parhaiten sopivan tähtikartta-taulun. Kirjoita vielä halutessasi tauluun omia persoonallisia tekstejäsi, ja korostat näin taulun sisältämää sanomaa. Tähtikartta-taulumme ovat taideteoksia, jotka herättävät tunteet eloon, ikuistavat muistoja sekä osoittavat sen, kuinka paljon joku merkitsee sinulle.

Suunnittele nyt