close
Kääntäjä Google
Maxime B
2022-11-19
Tämä yritys on aina ollut tehokas, reagoiva ja kohtelias.
Kääntäjä Google
Anshu M
2022-11-15
Hyvää vastinetta rahalle. Julisteeni saapui ajoissa ja olen erittäin tyytyväinen! Aivan loistava palvelu!
De Jonge D
2022-11-13
Kaikki kunnossa, joten tyytyväinen.

Suunnittele oma persoonallinen tähtikartta

Ikuista parhaat muistosi jostakin elämäsi tähtihetkestä taideteokseen, joka näyttää, kuinka kaunis ja taianomainen yötaivas oli juuri tuona ajankohtana. Valitse kyseisen ajankohdan tapahtumapaikka ja päivämäärä, ja tähtikartta latautuu suoraan tietokoneesi näytölle. Saamme kuvamme alansa johtavilta tähtitieteilijöiltä ja tutkijoilta, taataksemme taideteoksesi tähtikartan pitävän tieteellisesti paikkansa.

Tähtikartta-taulu täyttää kaikki vaatimukset sinulle, joka etsit uniikkia, tyylikästä ja eksklusiivista lahjaa, joka on kaiken lisäksi persoonallinen. Sopii hyvin annettavaksi lahjana lähestulkoon kaikissa tilaisuuksissa. Käytä tähtikartta-taulua vaikkapa häissä hieman erilaisena vieraskirjana, ja anna häävieraiden kirjoittaa viestinsä hääparille suoraan tauluun. Tähtikartta-taulun voi nimittäin mainiosti valmistaa myös etukäteen. Tämä onnistuu ilmoittamalla taulun suunnitteluvaiheessa tulevaisuuteen sijoittuvan ajankohdan.

Valitse omasi useiden eri designien ja väriyhdistelmien väliltä, saadaksesi oman kotisi sisustukseen parhaiten sopivan tähtikartta-taulun. Kirjoita vielä halutessasi tauluun omia persoonallisia tekstejäsi, ja korostat näin taulun sisältämää sanomaa. Tähtikartta-taulumme ovat taideteoksia, jotka herättävät tunteet eloon, ikuistavat muistoja sekä osoittavat sen, kuinka paljon joku merkitsee sinulle.

Kuinka se toimii?

Suunnittele taulusi

Valitse taululle design. Saatavilla on useita vaihtoehtoja.

Personoi

Tee taulustasi persoonallinen

Hyödynnä interaktiivinen esikatselu

Näet aina etukäteen tarkan näkymän siitä, miltä valmis taulusi tulee näyttämään

Tilaa

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 2 työpäivän sisällä.

Lahjakortti

Lahjakortti on todella hyvä lahjaidea niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea.
Suunnittele nyt arrow_forward
Suunnittele nyt