close
Karin E
2021-07-08
Runko vaurioitui, kun avasimme pakkauksen. Marie asiakaspalvelussa oli erittäin avulias ja järjesti meille uuden lähettämisen samana päivänä. Nyt mukava julisteemme roikkuu ja olemme erittäin onnellisia.
Kääntäjä Google
Lizette M
2021-07-05
Erittäin hyvä sivusto. Useita tilauksia ja aina tyytyväisiä. Suosittelen +++!
Kääntäjä Google
Krister E
2021-07-02
Erittäin tyytyväinen sekä julisteeseen että kehykseen.

Suunnittele oma persoonallinen tähtikartta

Ikuista parhaat muistosi jostakin elämäsi tähtihetkestä taideteokseen, joka näyttää, kuinka kaunis ja taianomainen yötaivas oli juuri tuona ajankohtana. Valitse kyseisen ajankohdan tapahtumapaikka ja päivämäärä, ja tähtikartta latautuu suoraan tietokoneesi näytölle. Saamme kuvamme alansa johtavilta tähtitieteilijöiltä ja tutkijoilta, taataksemme taideteoksesi tähtikartan pitävän tieteellisesti paikkansa.

Tähtikartta-taulu täyttää kaikki vaatimukset sinulle, joka etsit uniikkia, tyylikästä ja eksklusiivista lahjaa, joka on kaiken lisäksi persoonallinen. Sopii hyvin annettavaksi lahjana lähestulkoon kaikissa tilaisuuksissa. Käytä tähtikartta-taulua vaikkapa häissä hieman erilaisena vieraskirjana, ja anna häävieraiden kirjoittaa viestinsä hääparille suoraan tauluun. Tähtikartta-taulun voi nimittäin mainiosti valmistaa myös etukäteen. Tämä onnistuu ilmoittamalla taulun suunnitteluvaiheessa tulevaisuuteen sijoittuvan ajankohdan.

Valitse omasi useiden eri designien ja väriyhdistelmien väliltä, saadaksesi oman kotisi sisustukseen parhaiten sopivan tähtikartta-taulun. Kirjoita vielä halutessasi tauluun omia persoonallisia tekstejäsi, ja korostat näin taulun sisältämää sanomaa. Tähtikartta-taulumme ovat taideteoksia, jotka herättävät tunteet eloon, ikuistavat muistoja sekä osoittavat sen, kuinka paljon joku merkitsee sinulle.

Suunnittele nyt