close
Kääntäjä Google
Lena F
2022-05-16
Asiakaspalvelu käsitteli pyyntöni erittäin nopeasti, helposti ja ystävällisesti. Kiitos tiimin Lisalle superystävällisestä yhteydenpidosta ja nopeasta avusta :-) Olen todella tyytyväinen ostokseeni!
Thomas R
2022-05-16
Olen tyytyväinen taiteeseeni. Hyvä materiaali ja ystävällinen henkilökunta asiakaspalvelussa. Hinta on ok.
Kääntäjä Google
Ylva Ö
2022-05-15
Kaikki toimi hyvin. Laaja valikoima ja hyviä lahjoja.

Suunnittele oma persoonallinen taulu koordinaateilla

Meillä kaikilla on paikka, jonne palaamisesta haaveilemme. Kaupunki, joka on jäänyt sydämeen ikiajoiksi. Paikka, jossa olemme kokeneet jotakin todella upeaa. Osoita kunniaasi tätä paikkaa kohtaan suunnittelemalla oma persoonallinen taulusi kyseisen paikan tarkoilla koordinaateilla. Ehkäpä oma tärkeä paikkasi on pieni viihtyisä kahvila, jossa tapasit sydämesi valitun, tai paikka Karibian rannalla, jossa menitte naimisiin? Tai miksei vaikka oma kotinne, jossa leikitte aikanaan kuurupiiloa lasten kanssa?

Taulu koordinaateilla on tyylikäs ja näyttävä tapa sisustaa koti taiteella, joka muistuttaa sinua elämäsi kaikista kauniista muistoista ja kokemuksista. Käytä ainutlaatuista ja intuitiivista suunnittelutyökaluamme suunnitellaksesi taulun, joka puhuttelee juuri sinua. Ilmoita paikka, joka lämmittää sinun sydäntäsi, ja koordinaatit sen sijainnille päivittyvät automaattisesti. Sen jälkeen valitset vain tekstit, jotka haluat mukaan tauluun. Tai ehkäpä haluatkin jättää paikannimen pois ja kirjoittaa tauluun sen sijaan vinkin paikasta, jotta taulua ihastelevat voivat yrittää itse päätellä, mikä paikka on kyseessä. Tai ehkä lisäät tauluun henkilökohtaisen sanoman, joka kertoo oman tarinasi. Sinä päätät!

Kuinka se toimii?

Suunnittele taulusi

Valitse taululle design. Saatavilla on useita vaihtoehtoja.

Personoi

Tee taulustasi persoonallinen

Hyödynnä interaktiivinen esikatselu

Näet aina etukäteen tarkan näkymän siitä, miltä valmis taulusi tulee näyttämään

Tilaa

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 2 työpäivän sisällä.

Lahjakortti

Lahjakortti on todella hyvä lahjaidea niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea.
Suunnittele nyt arrow_forward
Suunnittele nyt