close
Kääntäjä Google
Hannah D
2022-06-17
Olen käyttänyt tätä yritystä nyt neljä kertaa räätälöityihin julisteisiin. Marie asiakaspalvelussa on todella avulias ja hänen kanssaan on aina ihana olla tekemisissä. Hyvä hintasuhde muihin verrattuna.
Kääntäjä Google
Tina R
2022-06-16
Loistavaa asiakaspalvelua, kiitos :)
Kääntäjä Google
Göran A
2022-06-16
Helppo tilata ja melko nopea toimitus ottaen huomioon, että asut korkealla pohjoisessa.

Persoonalliset kastelahjat

Etsitkö uniikkia, eksklusiivista ja persoonallista kastelahjaa, jota tullaan takuulla arvostamaan? Jos, niin suunnittele oma ristiäis- tai nimiäislahjasi ja välty siltä, että joku muu antaisi vastasyntyneelle täsmälleen samanlaisen lahjan kuin sinä. Meiltä löytyy lukuisia persoonallisia tauluja, jotka sopivat täydellisesti kastelahjaksi. Ikuista muisto siitä, kuinka pieni lapsi oli syntyessään luomalla persoonallinen syntymätaulu, joka on 1:1 mittakaavassa. Voit myös luoda leikkisän, persoonallisen nimitaulun eläinaiheella. Siitä tulee taatusti piste i:n päälle lastenhuoneen sisustuksessa. Tai ehkäpä haluat suunnitella tähtikartta-taulun, joka osoittaa sen, kuinka kauniisti tähdet loistivat yötaivaalla pienoikaisen syntymähetkellä? Jos taas kaipaat hieman abstraktimpaa kastelahjaa, valitse lahjaksi koordinaattitaulu tarkoilla sijaintikoordinaateilla jostakin erityisestä paikasta, kuten lapsen tarkasta syntymäpaikasta. Näin muistat pienokaista kastelahjalla, joka on sekä uniikki että tyylikäs. Halutessasi antaa lahjaksi runollisen ja inspiroivan ristiäislahjan, voit myös suunnitella oman sitaattitaulusi haluamallasi sitaatilla.

Syntymätaulu

Ikuista rakkaan lapsesi syntymä taideteoksella, joka muistuttaa siitä, kuinka pienikokoinen tämä peni ihme syntyessään olikaan.
Suunnittele nyt arrow_forward

Ultraääni-taulu

Suunnittele kaunis ultraäänitaidejuliste lähettämällä valokuva vauvan ultraäänestä ja lisää omat henkilökohtaiset tekstisi.
Suunnittele nyt arrow_forward

Taulu Koordinaateilla

Ilmoita paikka, joka lämmittää sinun sydäntäsi, ja koordinaatit sen sijainnille päivittyvät automaattisesti.
Suunnittele nyt arrow_forward

Lahjakortti

Lahjakortti on todella hyvä lahjaidea niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea.
Suunnittele nyt arrow_forward