close
Kääntäjä Google
Nicolas M
2021-01-05
Tilasin kaksi julistetta, jotka saimme 9 päivän kuluttua. Suosittelen, laatu on huippuluokkaa. Kiitos
Kääntäjä Google
Frank B
2021-01-03
Tilasimme häälahjan ja he rakastivat sitä. Ihan loistavaa!
Kääntäjä Google
Norma E
2021-01-02
Aina tyytyväinen ostoihini. Toimitusongelma kerran, mutta heti kun otin yhteyttä asiakaspalveluun, minulle lähetettiin pikapaketti. Suosittelen +++++

Tietoja Louvenirista

Haluamme jokaisen voivan sisustaa kotinsa taiteella, joka kunnioittaa elämän tärkeitä virstanpylväitä ja suuria hetkiä. Persoonallisilla tauluilla, jotka kertovat sinun omaa, ainutlaatuista tarinaasi.

Taiteella, joka aikaansaa kauniita muistoja ja herättää tunteet eloon, niin sinulla itselläsi kuin kaikilla rakkailla läheisilläsi. Nämä taideteokset ovat itse suunniteltuja, persoonallisia lahjoja, jotka yllättävät saajansa ja todella osoittavat heille sen, kuinka tärkeitä he sinulle ovat. Kaikki taideteoksemme valmistetaan hienoimmista materiaaleista, joita käytetään museo- ja gallerialaadun mukaiseen perinteisten taideteosten jäljentämiseen. Yksinkertaisesti sanottuna tarjoamme parasta laatua, joka yltää vastaamaan taideteoksen sisältämän sanoman emotionaaliseen arvoon.

Valitsimme yrityksellemme nimeksi Louvenir, joka muodustuu sanoista ”souvenir” (ranskankielinen vastine sanalle muisto) ja ”love”. Ikuista rakkaudentäyteiset muistosi persoonallisella taideteoksella, joka on yhtä uniikki ja kaunis kuin sinäkin sekä kaikki läheisesi ja rakkaasi.

Suosituimmat persoonalliset taulumme