close
Kääntäjä Google
Maxime B
2022-11-19
Tämä yritys on aina ollut tehokas, reagoiva ja kohtelias.
Kääntäjä Google
Anshu M
2022-11-15
Hyvää vastinetta rahalle. Julisteeni saapui ajoissa ja olen erittäin tyytyväinen! Aivan loistava palvelu!
De Jonge D
2022-11-13
Kaikki kunnossa, joten tyytyväinen.

Asiakaspalvelu

Tänne olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä täältä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä ja autamme sinua vastaamalla kysymykseesi mahdollisimman nopeasti. Kansainvälinen asiakaspalvelutiimimme palvelee ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi ja puolaksi.

Ota yhteyttä

mailinfo@louvenir.com
LOUVENIR AB
Bellevuevägen 59A, 216 19 Malmö, Ruotsi

Usein Kysytyt Kysymykset

Persoonalliset taulut – Tietoa tuotteesta

Mitä materiaalia käytätte persoonallisiin tauluihin?

Julisteemme painetaan yksinomaan FSC-sertifioidulle paperille®, joka on hankittu kestävästi hoidetuista metsistä korkeimpien mahdollisten ympäristöstandardien mukaisesti. Henkilökohtaisten taideteoksidesi pitkäikäisyyden varmistamiseksi käytämme raskasta 200 gm: n, museolaatuista korkealaatuista mattapaperia. Musteemme ovat arkistolaatuisia, mikä takaa kestävyyden ja haalistumiskestävyyden poikkeuksellisella sävyisyydellä ja tuottaa teräviä yksityiskohtia tasaisella tasaisuudella.

Missä valmistatte taulunne?

Kaikki taulumme valmistetaan tilausten pohjalta painotaloissa, jotka sijaitsevat niin lähellä asiakastamme kuin mahdollista. Tämä siitä syystä, että pystymme toimimaan niin ympäristöystävällisesti kuin mahdollista sekä toimittamaan tuotteemme lyhyillä toimitusajoilla. Tulostamme julisteitamme 32 maassa (myös Suomessa). Kaikki suunnittelutyömme tapahtuu pääkonttorillamme Malmössa.

Miten luon omia persoonallisia tauluja?

Käytä suunnittelutyökaluamme saadaksesi hyödyn kaikista tarvitsemistasi apuvälineistä uniikin ja persoonallisen taulun luomiseen. Jokaiselle taululle on olemassa omat työkalunsa kyseisen taulun konseptiin ja suunnitteluun sopien. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että työkalujen avulla pääset valitsemaan erilaisten designien väliltä, lisäämään omia tietojasi, kuten päivämääriä ja paikkoja ja erilaisia tekstejä, valitsemaan erilaisten väriteemojen väliltä sekä muuttamaan taulusi layoutia. Mikäli mieleesi tulee jonkin muunlaisen työkalun käyttö haluamaasi taulua koskien, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Tavoitteenamme on parantaa aina tuotteitamme ja siksi kuuntelemme mielellämme asiakkaitamme.

Minkä kokoisia tauluja teiltä saa?

Tarjoamme seuraavia taulukokoja: Muotokuva/Pystysuora (30x40cm / 50x70cm / 70x100cm) ja Maisemakuva/Vaakasuora (40x30cm / 70x50 cm / 100x70cm). Kaikista tauluista ei ole saatavilla kaikkia kokoja, mikäli koot eivät sovi taulun konseptiin tai designiin. Nähdäksesi minkä kokoisina kutakin taulua on saatavana, tutustu kyseisen taulun suunnittelutyökaluun ja napsauta työkalun välilehteä “Koko.” Täällä voit valita haluamasi saatavilla olevien kokojen väliltä sekä nähdä, miltä taulu näyttää erilaisissa kokoluokissa ja formaateissa.

Eläinmuotokuvat – Tietoa tuotteesta

Mitä materiaalia käytätte eläinmuotokuviin?

Tarjoamme kahta erilaista materiaalia:

CANVAS: Eläinmuotokuvamme painetaan canvasmateriaalille (400gsm). Materiaali koostuu strukturoidusta puuvilla-alustasta, joka täyttää korkeimmat standardit sen tiheyden, värimallin, sijoittelun ja kuvatarkkuuden suhteen. Käytämme giclée-painatusta, joka toistaa kuvan yksityiskohdat erittäin selkeästi yli 100 vuotta säilyvällä valonkestävällä, pigmenttipohjaisella musteella. Canvastaulut jännitetään käsin puukehykseen (pingotuskehykseen), joka on valmistettu eurooppalaisesta kiilakuivatusta, tasaisesta männystä. Canvastaulun kehys on syvyydeltään 38 mm, joten kuva-aihe heijastuu taulun reunoihin luoden harmonisen vaikutelman.

TAIDEPAPERI 200gsm: Taidepaperi on valkoista puuvillapohjaista paperia pehmeällä ja kevyellä teksturoidulla huoparakenteella, jonka ansiosta sille painettu kuva saa upeaa syvyyttä. Tämä tuo taideteokseen lähestulkoon kolmiulotteisen vaikutelman. Ensiluokkainen mustesuihkupinnoite varmistaa tulosteille sekä loistavan eloisat että syvän mustan värin, tarjoten korkeimman mahdollisen kontrastin, joka vaaditaan täydellisen yksityiskohtaisuuden saavuttamiseksi. Taidepaperi on täysin happo- ja ligniinivapaata. Paperi on valmistettu säilymään ja vastustamaan ikääntymistä, ja se ei haalistu.

Mistä eläimistä teette muotokuvia?

Voimme tehdä muotokuvan periaatteessa mistä eläimestä tahansa. Lataa kuva eläimestä ja luomme siitä uniikin taideteoksen. Tähän mennessä olemme valmistaneet muotokuvia koirista, kissoista, possuista, linnuista, liskoista, hevosista sekä yhdestä kilpikonnasta.

Onko valokuvani riittävän hyvä?

Noudatathan valokuvaohjeitamme saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Taiteilijamme tarkistavat jokaisen valokuvan varmistuakseen siitä, että kuvanlaatu on riittävän hyvä sekä siitä, että odotettavissa on hyvä lopputulos. Mikäli kuva ei ole mielestämme riittävän hyvä, otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme lähettämään uuden kuvan. Tämä vaikuttaa tietysti taulun toimitusaikaan; noudata siis valokuvaohjeitamme, mikäli haluat taulullesi nopean toimituksen.

Valokuvausohjeet

  1. Ota valokuva ympäristössä, jossa on hyvä valaistus. Kuvaaminen ulkona päivänvalossa toimii parhaiten.
  2. Varmista, ettei valaistus ole vaikuttanut eläimen turkin väriin, vaan että turkin väri kuvassa on sama kuin se on luonnossa.
  3. Ota kuva eläimen silmänkorkeudelta.
  4. Yritä päästä niin lähelle eläintä kuin mahdollista, jotta sen pää täyttää kuvan pinta-alaa niin paljon kuin mahdollista.
  5. Varmista, että kuva on tarkennettu ja ettei se ole epätarkka.
  6. Varmista, että kaikki osat eläimen päästä ovat kuvassa. Mikäli osa korvista puuttuu kuvasta, tulevat ne puuttumaan myös muotokuvasta.
  7. Suosittelemme, että eläimestä otetaan profiilikuva siten, ettei se katso suoraan kameraan. Tämä on tietysti makuasia. Tärkeintä on lähettää kuva, joka tuo esille eläimen persoonan.

Millaista taustaa vasten valokuva kannattaa ottaa?

Taustalla ei ole kovin suurta merkitystä, sillä taiteilijamme voivat ratkaista suurimman osan taustaan liittyvistä seikoista. Käsittely kuitenkin helpottuu, jos kuvan tausta ei ole sotkuinen.

Kuinka valmistatte eläinmuotokuvan?

Käytämme sen valmistukseen itse kehittämiämme digitaalisia tekniikoita, joiden avulla muokkaamme valokuvasi siten, että se sulautuu taideteokseen täydellisesti. Olemme kehittäneet lukuisia omia tekniikoita luodaksemme eläinmuotokuvista tyylikkäitä taideteoksia. Valmistustapaamme ei kuulu käsin maalaaminen.

Voitteko muuttaa/mukauttaa muotokuvaa?

Valitettavasti emme voi taata muotokuvan muuttamista tai mukauttamista tiettyjen toivomusten mukaisesti, kuten esimerkiksi hatun lisääminen kuvaan tai jonkin yksityiskohdan poistaminen kuvasta. Mikäli sinulla on jokin toive kuvasi suhteen, voit toki kertoa siitä meille ja katsomme, voimmeko tehdä asialle jotakin.

Minkä kokoisina muotokuvia on saatavilla?

20 x 25 cm, 30 x 40 cm, 30 x 46 cm, 40 x 50 cm ja 41 x 61 cm.

Voinko nähdä taideteoksesta esikatselunäkymän ennen sen valmistusta?

Ennen kuvan painattamista lähetämme sinulle aina digitaalisen luonnoksen lopullista hyväksyntää varten varmistaaksemme, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Maksaminen

Miten voin maksaa tilaukseni?

Hyväksymme kaikki Mastercard-, Visa- ja American Express -kortit. Maksupalveluntarjoajanamme toimii yhteistyökumppanimme Stripe, jonka ansiosta voimme taata asiakkaillemme turvallisen ja varman maksamisen.

Milloin minua veloitetaan tilauksestani?

Veloitamme korttiasi heti klikattuasi kassalla “Vahvista tilaus”. Saat myös välittömästi tilauksen jätettyäsi tilausvahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut kassalla.

Tullimaksut EU-maiden ulkopuolelle tapahtuviin toimituksiin

Tilatessa tuotteita Suomeen tai muuhun EU-maahan, ALV sisältyy hintaan, ja tilauksen jättämisen jälkeen sen loppusummaan ei lisätä enää mitään maksuja tai kuluja. Tilatessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle, tullimaksujen ja arvonlisäveron maksaminen on kuitenkin tilauksen vastaanottajan (asiakkaan) vastuulla. Tavallisesti kuljetusyritys tai tulli ottaa asiakkaaseen yhteyttä paketin saavuttua maahan, pyytäen asiakasta maksamaan tullimaksut ja arvonlisäveron, ennen kuin paketti päästetään lähtemään tullista vastaanottajalleen. Otathan huomioon, että tilatessasi meiltä lahjan EU-maahan, edellä mainitut maksut tulevat lähetyksen vastaanottajan maksettaviksi. Mikäli haluat lisätietoa mahdollisista tullimaksuista ja arvonlisäverosta, otathan yhteyttä sen maan tulliin, jonne haluat tilaamasi lähetyksen toimitettavan.

Voinko muuttaa tilaustani tai peruuttaa sen?

Valitettavasti emme voi muuttaa tai peruuttaa tilauksia lähestulkoon koskaan, sillä myymme ainoastaan uniikkeja, räätälöityjä tuotteita, jotka on valmistettu tilaustyönä asiakkaillemme. Varmistathan siksi huolella ennen tilauksen vahvistamista, että tilaamasi taideteos täyttää toiveesi. Mikäli tilauksessasi on mielestäsi jokin väärin, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian, ja teemme kaikkemme auttaaksemme. Tosin emme voi etukäteen luvata mitään auttamisen suhteen.

Toimitus

Paljonko toimitus maksaa?

Tarjoamme maksuttoman toimituksen kaikkiin Suomeen toimitettaviin tilauksiin. Toimitusmaksujen taulukostamme voit tarkistaa muita maita koskevat maksut.

Maa Taidepaperi Canvas
Argentina (AR) 0 €14.95
Australia (AU) 0 0
Austria (AT) 0 0
Belgium (BE) 0 0
Bosnia (BA) €4.95 €19.95
Brazil (BR) 0 €19.95
Bulgaria (BG) 0 €19.95
Canada (CA) 0 €9.95
China (CN) 0 €19.95
Croatia (HR) 0 €9.95
Cyprus (CY) 0 0
Czech Republic (CZ) 0 0
Denmark (DK) 0 0
Estonia (EE) 0 €9.95
Finland (FI) 0 0
France (FR) 0 0
Germany (DE) 0 0
Greece (GR) 0 €14.95
Guatemala (GT) 0 €19.95
Hong Kong (HK) 0 €19.95
Hungary (HU) 0 0
Iceland (IS) 0 €19.95
India (IN) 0 €19.95
Indonesia (ID) 0 €19.95
Israel (IL) 0 €19.95
Italy (IT) 0 0
Japan (JP) 0 €19.95
Jordan (JO) 0 €19.95
Kazakhstan (KZ) 0 €19.95
Latvia (LV) 0 €9.95
Lebanon (LB) 0 €19.95
Liechtenstein (LI) €4.95 €9.95
Lithuania (LT) 0 €9.95
Luxembourg (LU) 0 €9.95
Malaysia (MY) 0 €29.95
Maldives (MV) €9.95 €19.95
Malta (MT) 0 €19.95
Mexico (MX) 0 €19.95
Monaco (MC) 0 0
Netherlands (NL) 0 0
New Zealand (NZ) 0 €9.95
Norway (NO) 0 0
Oman (OM) 0 €19.95
Philippines (PH) 0 €19.95
Poland (PL) 0 0
Portugal (PT) 0 0
Republic of Ireland (IE) 0 0
Romania (RO) €4.95 €9.95
Russian Federation (RU) 0 €14.95
Saudi Arabia (SA) 0 €19.95
Serbia (RS) €4.95 €19.95
Singapore (SG) 0 €19.95
Slovakia (SK) 0 0
Slovenia (SI) 0 €9.95
South Africa (ZA) 0 €14.95
South Korea (KR) 0 €19.95
Spain (ES) 0 0
Sweden (SE) 0 0
Switzerland (CH) 0 €9.95
Taiwan (TW) 0 €19.95
Tanzania (TZ) 0 €9.95
Thailand (TH) 0 €19.95
Turkey (TR) 0 €9.95
United Arab Emirates (AE) 0 €9.95
United Kingdom (GB) 0 0
USA (US) 0 0
Vietnam (VN) 0 €19.95

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Kaikki Louvenirilla valmistettava taide valmistetaan tilauksesta. Tavallisesti persoonallisten taulujen valmistus ja lähettäminen kestää 1–2 työpäivää. Canvasmateriaalille valmistetun eläinmuotokuvan suunnittelu, valmistus ja lähettäminen kestää tavallisesti 5–10 työpäivää. Tämän jälkeen toimitusaika Suomeen on tavallisesti 3-6 työpäivää ja maailmanlaajuisten toimitusten toimitusaika puolestaan 2–14 työpäivää.

Mikäli haluat saada tilaukseesi tavallisia toimitusaikojamme nopeamman toimituksen, maksua vastaan voimme tarjota pikatoimituksen nopeammalla käsittelyajalla. Halutessasi nopeamman toimituksen, tarjouksen saadaksesi otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme osoitteessa: info@louvenir.com.

Voiko toimitusaikaa nopeuttaa maksua vastaan?

Mikäli haluat saada tilaukseesi tavallisia toimitusaikojamme nopeamman toimituksen, maksua vastaan voimme tarjota pikatoimituksen nopeammalla käsittelyajalla. Halutessasi nopeamman toimituksen, tarjouksen saadaksesi otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme osoitteessa: info@louvenir.com.

Miten lähetätte tilaukseni?

Kun tilauksesi lähetetään painotalostamme, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää lähetystunnuksesi sekä tietoja siitä, kuinka voit seurata toimituksen etenemistä. Teemme yhteistyötä seuraavien kuljetusyritysten kanssa: UPS, DHL, DPD, PostNL sekä Royal Mail. Tilauksesi toimitetaan tavallisesti sinua lähimpään noutopisteeseen.

Kuinka pakkaatte tilaukseni?

Lähetämme aina paketin mukana lähetysluettelon, josta näet pakettiin sisältyvät tuotteet. Me emme lähetä KOSKAAN paketin mukana kuittia, mikäli tuotteet lähetetään lahjana suoraan lahjan saajalle. Käytämme toimituksissamme räätälöityjä, kaksinkertaisia laatikoita varmistaaksemme, että taideteokset kulkeutuvat perille täydellisessä kunnossa. Käyttämällä tilausten paketointiin räätälöityjä pakkauksia vähennämme ympäristövaikutuksia sekä pystymme samalla tarjoamaan kustannustehokkaat kansainväliset toimitusmaksut.

Kaikki kehystetyt tai canvasmateriaalille valmistetut taideteokset kääritään kuplamuoviin. Lisäksi taideteoksen kulmiin asetetaan muovisuojat ja pintoja suojaamaan lisätään ylimääräinen kartonki. Näin voidaan minimoida tuotteen vahingoittumisriski toimituksen aikana. Lopuksi jokainen taideteos asetetaan vahvaan pahvilaatikkoon. Paketointirutiinimme ovat kehittyneet useita kertoja, minkä ansiosta on erittäin epätavallista, että lähettämämme paketti vahingoittuisi matkallaan asiakkaalle.

Mikäli tilaamasi taideteos sattuisi kuitenkin vahingoittumaan, teemme ehdottomasti kaikkemme ratkaistaksemme ongelman parhaalla mahdollisella tavalla. Taideteostemme valmistamisessa on etusijalla välitön tuotanto, minkä lisäksi käytämme mahdollisimman nopeaa toimitustapaa varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat tilauksensa perille mahdollisimman pian.

Toimitusvirhe tai vahingoittunut tuote?

Mikäli huomaat toimituksessasi olevan jotain vialla, ilmoitathan siitä meille heti virheen havaittuasi sähköpostitse osoitteeseen info@louvenir.com. Vahingoittuneesta tuotteesta tulee ilmoittaa meille kohtuullisen ajan kuluessa tuotteen toimituksesta laskien.

Palautukset & hyvitykset

Kuinka palautuskäytäntönne toimii?

Koska myymme uniikkeja, räätälöityjä tuotteita, jotka on valmistettu tilaustyönä asiakkaillemme, emme voi ottaa vastaan palautuksia tai vaihtaa tuotteita toisiin tuotteisiin. Emme voi myöskään ottaa vastuuta siitä, jos asiakas on tilannut meiltä väärän kokoisen tuotteen tai tehnyt omaa taideteostaan suunnitellessaan jonkin virheen, kuten kirjoitusvirheen tai väärän väriteeman valinnan, tai unohtanut kirjoittaa taideteokseen jotakin tms. Ehdittyämme painattaa taideteoksesi, on myöhäistä tehdä siihen muutoksia tai mahdotonta hyväksyä palautus tuotteelle.

Otamme tietysti täyden vastuun tuotteen virheellisestä painatuksesta, väärästä materiaalista, puutteista tuotteessa sekä kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista. Näissä tapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@louvenir.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, ja varmistamme järjestävämme tuotteen korvaamisen. Lähetäthän mukana myös tilausnumeron, jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman pian.